Wij zijn Keesy

Pioniers in het sociaal domein met een missie

Keesy is een bedrijf met een bijzondere missie: communicatie en samenwerking met inwoners makkelijker maken voor Nederlandse gemeenten.

Die missie heeft alles te maken met ons achterliggende doel: efficiënter samenwerken en tegelijk de toegang tot ondersteuning verbeteren. Dat brengt meer begrip en vertrouwen tussen inwoners en professionals. Fijner samenwerken dus.

Bij bushalte
keesy_18

Makkelijker, menselijker,
persoonlijker

Keesy is ontstaan uit het idee dat communicatie tussen gemeenten en inwoners beter kan. Makkelijker. Menselijker. Persoonlijker. Met name voor mensen in kwetsbare omstandigheden is dat enorm belangrijk.

De wil is er bij gemeenten. Maar vaak ontbreekt nog het juiste gereedschap. Een tool waarmee professionals hun werk goed kunnen doen: maatwerk leveren, samenwerken, het verschil maken voor iemand.

keesy_28

Gebruiksvriendelijk platform

Met Keesy bieden we een gebruiksvriendelijk platform waar consulenten, inwoners en andere betrokkenen laagdrempelig met elkaar in contact staan. Slimme automatisering neemt de consulent veel werk uit handen, waardoor er meer ruimte is voor de menselijke maat.

Thuis in het sociaal domein

De oprichters van Keesy hebben jarenlange ervaring met digitalisering in het sociaal domein. Hierdoor weten we als geen ander waar gemeentes tegenaan lopen. Wat automatiseren bij lokale overheden behelst. We spreken dezelfde taal.

Het team

Keesy bestaat uit een klein, maar snelgroeiend team van enthousiaste developers en consultants. Wat ons bindt is onze maatschappelijke betrokkenheid en ons streven om middels innovatieve digitale oplossingen bij te dragen aan een inclusieve maatschappij.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Stuur een mail naar info@keesy.nl of bel 06 - 24 650 031.

skyline1
Keesy
Bezoekadres:
Graaf van Solmsweg 50
5222 BP ’s-Hertogenbosch